Header Louis Mathieu website
Reparaties

Reparaties

Sieraden

Voor alle voorkomende goudsmidwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Voor vakkundig advies bij een reparatie en / of restauratie van sieraden bent u bij ons aan het juiste adres.

Klokken en horloges

Reparaties aan klokken en horloges worden door ons vakkundig uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan horloges van merken zoals Rolex, Breitling, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Seiko, Omega, Cartier, IWC, Tag Heuer, Ebel, Chopard, Certina, Longines, Louis Vuitton, Rado, Tissot, Zenith, Prisma, Skagen, Casio, Bouchard, Raymond Weil en Festina, etc.. Eigenlijk kunt u dus voor alle A merken bij ons terecht. Ons specialisme is automaten en chronografen. We hebben de apparatuur in huis om automaten volgens Rolex norm af te stellen tot -1/+5 seconden afwijking per dag.

U kunt het horloge bij ons afgeven waarna wij vrijblijvend een prijsopgave doen voor reparatie. Daarna bent u vrij om het horloge bij ons te laten repareren. Wel altijd rekening houden met onderzoekskosten indien u het horloge niet laat repareren.

Werkbank horlogebank
[Werkbank van horlogemaker]

Tip: laat uw horloge eens in de 2 jaar van buiten (kast en band) schoonmaken en zeker eens in de 5 jaar een onderhoudsbeurt geven. Wij testen dan ook op waterdichtheid van het horloge, want water is de grootste vijand van een uurwerk.

Schoonmaken en poetsen

Uw sieraden zijn u dierbaar. Het is belangrijk voor uw persoonlijke uitstraling als uw sieraden goed verzorgd zijn. Veel mensen realiseren zich niet hoe vuil sieraden kunnen worden. Denk maar eens aan zeep, parfum, transpiratie, make-up, enzovoorts die de sieraden vuil en dof kunnen maken. Daarom blijven uw sieraden alleen mooi wanneer u ze regelmatig reinigt. Wij verkopen diverse schoonmaakartikelen om uw gouden en zilveren sieraden te reinigen.

Gouden en zilveren sieraden kunnen schoongemaakt worden met een goede sieradenreiniger, die u kunt kopen bij ons. Uiteraard is het ook mogelijk om de sieraden schoon laten maken door ons. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.


- Lettergrootte +
 Bekijk onze Facebook paginaBekijk onze Instagram pagina