Header Louis Mathieu website
Horloges

Horloges


Reparatie / schoonmaken

Naast het adviseren over nieuwe horloges kunnen we ook horloges van bovenstaande merken en andere merken zoals Baume & Mercier, Blancpain, Breitling, Breguet, BVLGARI, Cartier, Certina, Chopard, Ebel, Eterna, Frank Muller Geneve, Girard-Perregaux, Guess, Hublot, IWC, Jaeger-leCoultre, Longines, Louis Vuitton, Maurice Lacroix, Omega, Oris, Paket Philippe Geneve, Piaget, Rado, Raymond Weil, Rolex, Seiko, Tag Heuer, Tissot, Vacheron Constantin, Zenith, etc. repareren. Eigenlijk kunt u dus voor alle A merken bij ons terecht. Ons specialisme is automaten en chronografen.

U kunt het horloge bij ons afgeven waarna wij vrijblijvend een prijsopgave doen voor reparatie. Daarna bent u vrij om het horloge bij ons te laten repareren. Wel altijd rekening houden met onderzoekskosten indien u het horloge niet laat repareren. Indien u op een later tijdstip de reparatie weer aanbied worden de onderzoekskosten geretourneerd.

Tip: laat uw horloge eens in de 2 jaar van buiten (kast en band) schoonmaken en zeker eens in de 5 jaar een controlebeurt geven. Wij testen dan ook op waterdichtheid van het horloge, want water is de grootste vijand van een uurwerk.

Batterijen

We verkopen ook batterijen voor diverse doeleinden zoals wekkers, hartslagmeters, fietscomputers, etc. Uiteraard kunnen we een nieuwe batterij in uw horloge plaatsen. Meestal kan dat direct worden gedaan.

Batterijen
[Klik op de afbeelding voor een grotere versie]


Waterdichtheid

Belangrijk voor een kostbaar horloge is natuurlijk dat vocht en vuil geen invloed hebben op de precieze werking van het uurwerk. Op waterdichtheid testen kunnen wij met een zeer nauwkeurige vacuümmeter ( nauwkeurigheid 1 micron / 0,001 mm ). De vacuümmeter meet het uitzetten en terugveren van de kast van het horloge als de druk wordt verhoogd en / of weggenomen. Daarmee wordt bepaald of een horloge wel of niet waterdicht is.

Vacuummeter
[Vacuummeter: klik op de afbeelding voor een grotere versie]

- Lettergrootte +
 Bekijk onze Facebook paginaBekijk onze Instagram pagina