Header Louis Mathieu website
Horloges

Horloges


Reparatie / schoonmaken

Naast het adviseren over nieuwe horloges kunnen we ook horloges van bovenstaande merken en andere merken zoals Baume & Mercier, Blancpain, Breitling, Breguet, BVLGARI, Cartier, Certina, Chopard, Ebel, Eterna, Frank Muller Geneve, Girard-Perregaux, Guess, Hublot, IWC, Jaeger-leCoultre, Longines, Louis Vuitton, Maurice Lacroix, Omega, Oris, Paket Philippe Geneve, Piaget, Rado, Raymond Weil, Rolex, Seiko, Tag Heuer, Tissot, Vacheron Constantin, Zenith, etc. repareren. Eigenlijk kunt u dus voor alle A merken bij ons terecht. Ons specialisme is automaten en chronografen.

Tip: laat uw horloge eens in de 2 jaar van buiten (kast en band) schoonmaken en zeker eens in de 5 jaar een controlebeurt geven. Wij testen dan ook op waterdichtheid van het horloge, want water is de grootste vijand van een uurwerk.

Waterdichtheid

Belangrijk voor een kostbaar horloge is natuurlijk dat vocht en vuil geen invloed hebben op de precieze werking van het uurwerk. Op waterdichtheid testen kunnen wij met een zeer nauwkeurige vacu├╝mmeter ( nauwkeurigheid 1 micron / 0,001 mm ). De vacu├╝mmeter meet het uitzetten en terugveren van de kast van het horloge als de druk wordt verhoogd en / of weggenomen. Daarmee wordt bepaald of een horloge wel of niet waterdicht is.

Vacuummeter
[Vacuummeter: klik op de afbeelding voor een grotere versie]

- Lettergrootte +
 



Bekijk onze Facebook pagina