Header Louis Mathieu website
Parels

Parels

Bij Louis Mathieu kunt u terecht voor de aanschaf van parel colliers en parel armbanden. Ook staan we u bij met advies over het onderhoud van uw parelsieraden.

Parels worden gevonden in de schelp van een weekdier. In tegenstelling tot edelstenen hoeven parels niet bewerkt te worden. Ze worden in haar mooie vorm gebruikt.

Door het veranderen van het slot of gouden kralen tussen de parels te laten zetten, krijgt het collier of armband een heel nieuw gezicht.

Parels zijn er in verschillende kwaliteiten en prijsniveaus. Hiervoor wordt aangeraden parels aan te schaffen bij een vakman zoals de edelsmid. Een echte parel is een natuurproduct waardoor geen enkel paar parels gelijk zijn. Het samenstellen van een parelsnoer is dus werk voor een vakman.

Hieronder vindt u een deel van de nieuwe collectie:

Akoyaparel armband met zirkonia 17579ZIL

Akoyaparel armband met zirkonia 17579ZIL Zoutwaterparel armband voorzien van een zilveren bolsluiting en 3 mooi tussenstukjes met zirkonia. Deze tussenstukjes geven de armband een chique uitstraling. Een perfect sieraad voor de toekomstige bruid maar ook zeer geschikt om te dragen bij een schitterende avondjurk !
De lengte van de armband is 19cm.

Rijen: 1
Maat: 8 - 7,5mm
Sluitingstype: 925 zilver gerhodineerd
Kleur: wit
Lengte: 19cm

Normaal: € 499,-. Nu: € 399,-


Witgouden creolen, diamant, parels 735287KOKESS

Witgouden creolen, diamant, parels 735287KOKESS Elegante witgouden creolen met briljant en 8mm witte zoetwaterparels. Deze parelhangers zijn gemakkelijk van de creolen af te halen en eventueel om te wisselen voor een ander kleur of maat parel. Maar dit model creool leent zich ook zeer goed om eens zonder parel te dragen. De oorhangers hebben een mooie moderne uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Uiteraard zijn deze creolen ook in geelgoud leverbaar. Neem gerust contact op met onderstaande dealer of bestel direct online !

Rijen: 1 paar
Maat: 8mm
Sluitingstype: 14k witgoud
Kleur: wit
Lengte: 15mm dia.x 4mm buis

Normaal: € 795,-. Nu: € 635,-


Zoetwaterparel collier, 90cm, barok HCH-484

Zoetwaterparel collier, 90cm, barok HCH-484 Trendy barok parelcollier van zwarte zoetwater parels. De parels hebben een mooie glans en zijn van hoge kwaliteit. Het collier is geknoopt op 90cm en voorzien van een gerhodineerde zilveren ringsluiting met KOBU logo en parelhanger. Dit collier is zowel lang als dubbel, kort in de hals, te dragen. Een modern parelcollier waar u veel plezier van zult hebben omdat het op diverse manieren te dragen is en de donkere parels werkelijk overal bijpassen.

Rijen: 1
Maat: 11 - 12mm
Sluitingstype: 925 zilver gerhodineerd
Kleur: zwart
Lengte: 90cm lang

Normaal: € 349,-. Nu: € 279,-Hier vindt u nog een paar voorbeelden:
ParelsnoerenParel collier  met slot
[Parels: Klik op de afbeeldingen voor meer grote voorbeelden]- Lettergrootte +
 Bekijk onze Facebook paginaBekijk onze Instagram pagina