Header Louis Mathieu website
Overigen

Overigen

In onze winkel vindt u diverse overige artikelen. Neem een kijkje op deze pagina voor de volgende artikelen:
Cadeau artikelen
Cadeaubon
Manchetknopen
Servethouder
Glazen stolp
Persoonlijke item inharsen


Cadeau artikelen

Binnen ons assortiment bevinden zich ook cadeau artikelen. Veel gevraagde artikelen zijn zilveren bestekjes, spaarpotjes, kubus, Nijntje, bal, paddenstoel en een fotolijst voor kinderen. Leuke cadeaus om bijvoorbeeld te geven bij de geboorte van een kind. We hebben ook artikelen van Woezel & Pip, Snoopy, Sesamstraat, Dikkie Dik, Nijntje, Boederijdieren Nijntje en Nijntje met vrienden. Alle kindercouverts zijn meestal vaatwasmachinebestendig en uitgevoerd in RVS.

Hieronder vind u een kleine greep uit ons assortiment.

Rammelaar Hart aan ringSpaarpot GiraffeKindercouvert Woezel en Pip
[Enkele voorbeelden: Klik op de afbeelding voor een grotere versie]

Ook kunnen we diverse zilveren voorwerpen aan u leveren. U kunt hierbij denken aan kandelaars, fotolijsten, tafelzilver, sfeerzilver en andere zilveren artikelen. We verwijzen u graag naar de website van een van onze leveranciers, Zilverstad.

Uiteraard kunnen we de artikelen graveren.

Cadeaubon of Cadeaubon PLUS

CadeaubonU wilt een naaste een mooi cadeau geven, maar wil de gelukkige zelf laten kiezen.

Kies dan voor een cadeaubon. Degene die u wilt verwennen kan zelf bij ons op bezoek komen en iets uit ons assortiment kiezen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat we voor deze persoon iets persoonlijks ontwerpen. Cadeaubon PLUS bied de mogelijkheid om de cadeaubon plus schets te geven, zodat het duidelijker wordt wat er in u leeft.

De cadeaubon kan een bedrag naar wens bevatten. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden van een cadeaubon of neem contact met ons op.

Manchetknopen

We verkopen ook manchetknopen. Een sieraad dat vooral door mannen wordt gebruikt. Uiteraard kunnen we de manchetknopen graveren met bijvoorbeeld uw initialen.

ManchetknopenZilveren manchetknoppen

Bijvoorbeeld rechthoekig, ovaal of rond.

Vanaf € 90,- exclusief gravure


Servethouder Alpacca / verzilverd met gourmet schakel

Servethouder AlpaccaBang om tijdens het eten te knoeien op uw mooie kleding? Een servethouder biedt de oplossing. Met behulp van een ketting met fraaie klemmetjes kunt u de servet netjes voor uw kleding hangen.

Vanaf € 45,-


Glazen stolp met een eikenhouten voet

Glazen stolp met eikenhouten voetEen stolp kunt u gebruiken voor het presenteren van waardevolle objecten. Hierbij kunt u denken aan zakhorloges en assieraden. De stolp kan geleverd worden met een voet van verschillende materialen.

Vanaf € 55,-


- Lettergrootte +
 |